Gravománia Design

Kik vagyunk mi?

Gravírozunk, nyomtatunk, fóliázunk, dekorálunk.

Cégtáblák, információs táblák, feliratok gyártásával foglalkozunk. Legyen szó egy irodáról, vagy egy komplett irodaházról. Minden lehetséges felületet gravírozunk, legyen az fa, műanyag, acél, réz. Nem probléma.

Álláspontunk szerint egy céget több módon lehet minősíteni. Az egyik, ha megnézzük a visszatérő vevőit. Ha azok igényesek és elégedettek, akkor a szolgáltatással nagy problémák nem lehetnek.

A másik, ahogy a hibáikat kezelik. Ha egy cégnél magas a felelősségvállalási szint, akkor a megbízóik jó kezekben vannak.

A fentieket nagyon komolyan vesszük és arra törekszünk, hogy kifogástalan szolgáltatást nyújtsunk.

A beszállítóinkat mi magunk is nagyon megválogatjuk, hiszen az nagyban befolyásolja a szolgáltatásunk minőségét. A fő beszállítóinkkal az együttműködés 10 éven túli. Büszkék vagyunk rájuk is ugyanúgy, mint a megbízónkra.

Értékteremtés, igényesség, partnerség, lojalitás.

Csapatunk

Zsolnai András

Ügyvezető, CEO, Hajóskapitány

Mint: 
Első kormányos – üzletszerzés, fejlődés, oktatás, inspirálás, támogatás
Elsőtiszt – ügyintézés, szerződések megkötése, értékesítés, BNI
Fedélzetmester – rohangálás, kapcsolatépítés, értékesítés, koordinálás
Rádiós tiszt – telefonálgatás, levelezés
Ami „szokásos” egy vezető életében.
Rock & Roll

Zsolnai Gabriella

Belső emberünk, csodatevő

Gabi reális látásmódjával támogatja a néha felhők felett járó csapatunkat. Támogatása és szakmai tapasztalata elengedhetetlen a mindennapos kihívások flott megoldásaihoz. Mind a gravírozó műhelyben, mind a szervezésben nagyon rövid idő alatt csodákat képes tenni. Ötletei és támogató hozzáállása, valamint kitartása sokban hozzájárul a kiegyensúlyozott munkákhoz. Biztos pont.

Varga Bea

Belya

Bea univerzális egyéniség. Grafikus, értékesítő, cégünk kreatív motorja. Igazi közösségépítő. Kedves humorral közelíti meg a megoldandó feladatokat, ami mindig támogatja munkatársainkat. Nála nincs „Nem”, inkább csak a „Hogyan igen?”. Színes egyéniség, színt visz csapatunk mindennapjaiba.

Balogh Bendegúz

A ZEN királya

Bendegúz fiatalságával és mérhetetlen nyugalmával még a feszített tempós napokon is mosolyt csal arcunkra. Gyönyörűen és pontosan dekorál, igényes grafikai anyagokat szerkeszt. Fiatalsága ellenére nagy tapasztalata van, hiszen nála családi múltra tekint vissza a dekorálás és a kivitelezés. Fontos hogy a pocakja ne korogjon, mivel még fejlődésben van. 

Palagyi Attila

Atiiiiiiii

Attila egyik fő külsős partnerünk. Dekorál, helyszínen szerel, fölmér, rajzol. Mindent elvégez és ha kell előkészít, ami a gyártási folyamatainkban fontos. Nem sokat kérdez, nem sok felesleges mozdulata van, nagy precizitással végzi a munkáját. Ötleteivel sokat segít a megvalósításban.

Amire nagyon büszkék vagyunk

Egyik építőipari parterünk 2017-ben keresett meg minket, hogy a Várban egy középkori épület felújítási munkálatai zajlanak, ide kellene gyártanunk olyan információs táblákat, amelyek egyszerre felelnek meg a modern kor elvárásainak, de ezzel egyidejűleg a középkori épületet sem erőszakoljuk meg olyan táblákkal, amelyek stílusban egyáltalán nem oda valók.

Partnerünkkel, Szabó Leventével, aki a Hetedik Műterem tervezőiroda vezetője, hosszú megbeszélések és minták bemutatása után leegyeztettük a feliratok anyagát, kivitelét, rögzítési módját, kifejezetten szem előtt tartva az épület hangulatát.

A projekt befejeztével a BÖLCS VÁR átadásra került és azóta helyet ad a Várban sétáló turistáknak, akik betérnek egy-egy kávéra, de rengeteg konferencia, képzés is megvalósult az épületben.

A BÖLCS VÁR Építőipari Nívódíjat kapott, így mint a feliratokat készítő alvállalkozó, mi is részesültünk ebből a megtiszteltetésből, amelyre rendkívül büszkék vagyunk. Igyekszünk minden munkánkban megvalósítani azt, amit a BÖLCS VÁR-ban. Minőségi munka, korrekt, precíz egyeztetés a megrendelőnkkel.

Miért érdemes velünk dolgoznia?

Mert szeretjük amit csinálunk

Mert 2007 óta nagyon igényes és rendszeres visszatérő vevőink vannak

Csak olyanokat adunk át, amit mi magunk is átvennénk

A megrendelő értékét képviseljük, ami nekik a legjobb, az lesz számunkra is a legjobb út